flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придніпровський районний суд м. Черкаси повідомляє відповідача - Проскуріна Даніла Костянтиновича

19 грудня 2022, 16:34

Справа № 711/6615/22

Провадження № 2/711/2572/22

 

Придніпровський районний суд м. Черкаси повідомляє відповідача  - Проскуріна  Даніла  Костянтиновича, 26.01.1989 року народження, про те, що у справі № 711/6615/22 за позовом за позовом Малишевої Юлії Сергіївни до Проскуріна Даніла Костянтиновича про стягнення аліментів на утримання малолітньої  дитини, 16.12.2022 суддею Кондрацькою Н.М.  винесено ухвалу про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття спрощеного провадження у справі, судове засідання призначено на 26.12.2022 року о 08 год. 40 хв.

Крім того, встановлено відповідачу п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Запропоновано позивачу подати відповідь на відзив, а відповідачу заперечення у строк десять днів з дня вручення відзиву чи відповіді на відзив.

Відповідь на відзив та заперечення повинні відповідати вимогам, встановленим частинами 3-5 ст. 178 ЦПК України.

Визначено відповідачу строк для подання заяви із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження  - п’ять днів з дня вручення ухвали.

           З текстом судового рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень - http://reyestr.court.gov.ua/, або особисто отримати у приміщенні Придніпровського районного суду м. Черкаси (вул. Гоголя, 316, м. Черкаси).

 

З повагою,

Суддя Придніпровського

районного суду м. Черкаси                                                                      Н.М. Кондрацька