flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придніпровський районний суд м. Черкаси повідомляє відповідача – Парфененка Михайла Олександровича

16 січня 2023, 11:51

Справа № 711/6521/22

Провадження № 2/711/45/23

 

Придніпровський районний суд м. Черкаси повідомляє відповідача – Парфененка Михайла Олександровича, 18.06.1984 року народження, про те, що по справі № 711/6521/22 за позовом Парфененко Ірини Костянтинівни до Парфененка Михайла Олександровича про стягнення аліментів, судом постановлено ухвалу від 12.01.2023 про відкриття провадження по справі. Призначено судове засідання з розгляду справи по суті на 01.02.2023 о 08 год. 40 хв. у приміщенні Придніпровського районного суд м. Черкаси, який знаходиться за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси, 18015 (третій поверх).

Крім того, визначено відповідачу строк для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження – п’ять днів з дня вручення ухвали.

Встановлено відповідачу строк для подання відзиву на позов – п’ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі з доданням доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз’яснено, що відповідач повинен подати суду докази разом з поданням відзиву. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї (ч.ч. 3, 8 ст. 83 ЦПК України).

Також, встановлено відповідачу строк для подання заперечення – п’ять днів з дня вручення відповіді на відзив з доданням документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

З текстом судового рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень - http://reyestr.court.gov.ua/, або особисто отримати у приміщенні Придніпровського районного суду м. Черкаси (вул. Гоголя, 316, м. Черкаси).

 

 

З повагою,

Суддя Придніпровського

районного суду м. Черкаси                                                                                С.М. Позарецька