flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придніпровський районний суд м. Черкаси повідомляє відповідачку – Цоголакян Лусіне Едіковну

26 вересня 2023, 11:29

Справа № 711/5413/23

Провадження № 2/711/1915/23

 

 

Придніпровський районний суд м. Черкаси повідомляє відповідачку – Цоголакян Лусіне Едіковну, про те, що по справі № 711/5413/23 за позовом Толкачова Сергія Володимировича до ТОВ «ЧЕРКАСИАВТОТРАНССЕРВІС», Цоголакян Лусіне Едіковни про визнання припиненими трудових відносин, зобов’язання вчинити певні дії, стягнення грошових коштів, судом постановлено ухвалу від 19.09.2023 про відкриття провадження по справі. Призначено судове засідання з розгляду справи по суті на 31.10.2023 о 10 год. 00 хв. у приміщенні Придніпровського районного суд м. Черкаси, який знаходиться за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси, 18015 (третій поверх).

Крім того, визначено відповідачу строк для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження – п’ять днів з дня вручення ухвали.

Встановлено відповідачу строк для подання відзиву на позов – п’ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі з доданням доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз’яснено, що відповідач повинен подати суду докази разом з поданням відзиву. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї (ч.ч. 3, 8 ст. 83 ЦПК України).

Також, встановлено відповідачу строк для подання заперечення – п’ять днів з дня вручення відповіді на відзив з доданням документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

З текстом судового рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень - http://reyestr.court.gov.ua/, або особисто отримати у приміщенні Придніпровського районного суду м. Черкаси (вул. Гоголя, 316, м. Черкаси).

 

 

З повагою,

Суддя Придніпровського

районного суду м. Черкаси                                                                                С.М. Позарецька