flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо кількості направлених судових повісток у вигляді SMS-повідомлень протягом вересня 2018 року

08 жовтня 2018, 15:31

Придніпровським районним судом м. Черкаси протягом вересня 2018 року було направлено 855 повісток у формі SMS-повідомлень .

Нагадуємо, що система «Електронний суд» є зручною, зрозумілою, оперативною і доступною. Скористатися її перевагами може кожен, хто має доступ до мережі Internet чи мобільний телефон з необхідним програмним забезпеченням.

Сьогодні учасники судових процесів, завдяки системі «Електронний суд», мають можливість заощадити свій час та кошти.

SMS-повідомлення-це судові повістки про виклик до суду, які надсилаються судом учаснику судового процесу у вигляді короткого текстового повідомлення в телекомунікаційній мережі (SMS-повідомлення) на його номер мобільного телефону.

Текст судової повістки може бути надісланий учаснику такої послуги обміну інформацією, лише після подання ним до суду заявки про отримання судової повістки в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення. Така заявка оформляється безпосередньо в суді або шляхом заповнення та роздрукування учасником форми, яка розміщена на веб-сайті Придніпровського районного суду м. Черкаси на офіційному веб-порталі «Судова влада України».