flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Придніпровського районного суду м.Черкаси

12 жовтня 2022, 16:50
Сьогодні, 12 жовтня 2022 року відбулися збори суддів Придніпровського районного суду міста Черкаси, на яких шляхом таємного голосування, більшістю від кількості суддів, які працюють в суді, головою суду обрано Олену Григорівну Казидуб.
 
Олена Григорівна розпочала свою трудову діяльність в Придніпровському районному суді з 1984 року на посаді в апараті суду, а з грудня 2004 року працює суддею цього ж суду. Загальний стаж у галузі права – 24 роки. У листопаді 2009 року обрана суддею безстроково. У 2019 році за результатами кваліфікаційного оцінювання відповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України є такою, що відповідає займаній посаді. З червня 2021 року до теперішнього часу виконувала обов’язки голови Придніпровського районного суду м. Черкаси.
Колектив суду вітає Олену Григорівну з обранням на відповідальну адміністративну посаду!
Олена Григорівна, зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій, сповнене любові серце. Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант, організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів. Нехай непроста робота приносить задоволення, а людська шана буде подякою за плідну працю.
 
З повагою
колектив Придніпровського районного суду м. Черкаси