flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відзнаки Верховної Ради України

19 січня 2024, 14:58

Напередодні Дня Соборності України, спікер Парламенту України Руслан Стефанчук нагородив відзнаками Верховної Ради України понад 60 представників місцевої влади, лікарів, вчителів, духовенства, волонтерів  та громадських діячів із різних регіонів України.

Голова Верховної Ради України наголосив, що попри те, що в Україні нині війна, важливим є збереження традиції відзначати та дякувати тим людям, які дуже багато роблять для нашої держави й для нашої перемоги: «Парламент інституція, яка представляє український народ. Тому насамперед дякую кожному з вас, за вашу звитягу, працю, прагнення зробити все для того, щоб Україна перемогла в цій війні. Дякую кожному з вас і від імені парламенту маю виконати почесну місію – нагородити всіх вас парламентськими відзнаками».

За значний особистий внесок  у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток держави, утвердження засад місцевого самоврядування, значні досягнення в професійній діяльності, активну громадську діяльність та високий професіоналізм відзначено і прес-секретаря Придніпровського районного суду м. Черкаси Аллу Демченко.

«Україна б’ється за своє життя, і я дякую кожному й кожній, хто на фронті, у прифронтових районах, усім, хто поруч із нами в цій боротьбі та допомагає, дбає про Україну! Всім, хто пам’ятає, що результат для України потрібен щодня – максимальний результат» - голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Придніпровський районний суд м. Черкаси вітає прес-секретаря суду з відзнакою.