flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Придніпровського районного суду м. Черкаси не припиняють гуманітарних ініціатив, спрямованих для наближення Перемоги

01 березня 2024, 09:45

З перших днів в повномасштабного вторгнення рф, добровольцем до лав ЗСУ  вступив працівник апарату суду. Перебуваючи у короткотерміновій відпустці, він завітав до колег.

Колектив, голова суду Олена КАЗИДУБ та керівник апарату Леся ДЗЮМАН, передали нашому воїну рацію та грошові кошти на ремонт військового автомобіля.

«Суд вживає заходів, спрямованих на підтримку Збройних сил України та сил територіальної оборони в умовах воєнного стану. Тому, ми продовжуємо допомагати нашим захисникам, особливо працівникам Придніпровського суду м. Черкаси. Закуповуємо необхідні медикаменти, спорядження та передаємо їх нашим воїнам. Військовослужбовець, який захищає Україну від російського агресора, повинен бути забезпечений усім необхідним та відчувати нашу підтримку. Наш колега, справжній приклад для наслідування, відомий своєю самовіддачею та людяністю. Ми пишаємося нашим воїном, бажаємо щоб його оберігав Господь, міцності духу, здоров’я, скорішого повернення до рідної сім’ї та нашого колективу.  Ми впевнені, якщо в лавах ЗСУ є такі люди, як наш колега, то наша перемога неминуча», - підкреслила Леся ДЗЮМАН.

«Дякую керівництву та колективу Придніпровського районного суду м. Черкаси, за постійну підтримку та допомогу. За придбані раніше  військову амуніцію і  технічні прилади. На позиціях це незамінні речі, які допомагають створити комфортні умови при виконанні бойових задач.  Ваша підтримка надзвичайно важлива для нас, і ми вдячні за вашу щедрість і допомогу у виконанні наших цілей», - схвильовано подякував працвник апарату суду, нині військовослужбовець ЗСУ.

Майже два роки поспіль ми переживаємо надзвичайно важкі випробування, спричинені повномасштабною війною рф проти нашої держави. Нині її доля знаходиться в руках військовослужбовців Сил безпеки та оборони України, адже саме військо відіграє головну роль у відстоюванні незалежності та захисті територіальної цілісності країни. Воїни української армії – це наша надія, яка дає нам сили, щоб бути витривалими, згуртованими та єдиними. А єдність українців, це те, що підтримує солдат. Наша Перемога буде результатом спільної титанічної праці тих, хто на передовій тримає зброю у руках  і тих, хто забезпечує усім необхідним воїнів.

«Кожен із нас вдячний за те, що щодня ціною власного життя Ви зі своїми побратимами наближаєте перемогу України! Бажаємо, щоб день на який ми чекаємо вже багато часу, нарешті настав і ви повернулися до своїх рідних, відчули тепло рідного дому і обняли усіх своїх близьких. Дякую працівникам суду за постійну та своєчасну допомогу військовослужбовцям ЗСУ.  Кожен з нас намагається віддати частку своєї душі і праці у спільну мету – Перемогу над ворогом. Продовжуємо піклуватись про воїнів на передовій та забезпечувати їх необхідним обладнанням. Розуміємо суворість умов, в яких перебувають наші захисники! Підтримуємо Збройні сили України!», – наголосила голова суду Олена КАЗИДУБ

Хай Господь оберігає наших захисників, наш український народ і нашу Україну!

Слава Україні! Героям слава!