flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівником апарату суду проведено нараду з працівниками апарату

25 вересня 2018, 19:12

          Сьогодні, 25 вересня 2018 року керівником апарату Придніпровського районного суду м. Черкаси Лесею Дзюман в приміщенні зали судових засідань проведено нараду з працівниками апарату з виробничих питань пов’язаних з електронним обміном документів, вчасним й правильним заповненням даних в обліково-статистичних картках в комп’ютерній програмі «Д-3» та питань пов’язаних з Інструкцією з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ.


          Крім того, на нараді було обговорено питання щодо сканування судових документів на виконання листа Державної судової адміністрації України «Про підключення підсистеми АСДС».

        Також, було обговорено питання анкетування, «Наразі, на виконання Плану роботи суду на ІІ півріччя 2018 року в нашому суді було розпочато анкетне опитування громадян-відвідувачів суду з питань, що стосуються якості організації діяльності суду. Тож, черговим в кімнаті прийому громадян повідомляти відвідувачів нашого суду про наявність такого опитування та можливість заповнення відповідних анкет.» - наголосила Леся Дзюман.

    

          По завершенню наради, керівником апарату Лесею Дзюман наголошено про необхідність дотримання Правил внутрішнього трудового розпорядку.