flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь судді у семінарі

09 жовтня 2018, 16:22

09 жовтня 2018 року суддя Придніпровського районного суду м. Черкаси Юлія Михальченко прийняла участь у семінарі для суддів апеляційних та місцевих судів щодо застосування законодавства України у сфері технічного захисту інформації, який проходив в конферец-залі Апеляційного суду Черкаської області.
Даний семінар було проведено Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Черкаській області спільно з фахівцями Держспецзвя’зку. 
Так, головні інспектори з захисту інформації управління Держспецзвязку в Черкаській області Валентин Гуріненко та Сергій Лобченко, у формі демонстрації презентації довели до учасників семінару важливі питання щодо можливих способів витоку інформації через різні канали та захисту від такого витоку.
Крім того, в ході заходу було звернуто особливу увагу на захисті інформації посадовими особами, доведено до відома правила забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах.
Наприкінці заходу, учасники обмінялися думками з приводу озвученої інформації та на поставленні запитання, отримали вичерпні відповіді.