flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар – вчилися ефективно будувати комунікації

15 листопада 2018, 17:20

   Сьогодні, 15 листопада 2018 року секретар суду (на якого покладено обов’язки прес-секретаря суду – Анна Бєляєва, взала участь у семінарі для прес-секретарів, тема якого - «Ефективна комунікація: діалог між судами та ЗМІ», який відбувся в Апеляційному суді Черкаської області.
    До учасників зібрання, на його початку, звернулася зі вступним словом суддя-спікер Апеляційного суду Черкаської області Оксана Карпенко, яка змістовно розповіла про шляхи побудови ефективної співпраці судді-спікера та прес-секретаря суду.
     Прес-секретар Апеляційного суду Черкаської області Тетяна Пономар підготувала цікаву презентацію, яку демонструвала під час розповіді про основні вимоги до написання та оформлення судових новин, особливостей спілкування з представниками ЗМІ та організацію роботи прес-служби суду вцілому.
      На семінарі учасники мали можливість поділитися набутим досвідом спілкування з журналістами🎙️, обговорювали проблемні питання поточної діяльності. Під час зустрічі панувала атмосфера взаєморозуміння та підтримки.