flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер відвідав Судовий форум

19 листопада 2018, 17:18

15-16 листопада 2018 року суддя-спікер Придніпровського районного суду м. Черкаси – Вячеслав Піковський взяв участь у VII Судовому форумі "Судова система: глобальна та національна трансформація", що відбувся у м. Києві.

Мета заходу - обговорення з представниками судових інституцій, міжнародними та національними експертами актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи в Україні.

Захід організовано Асоціацією правників України спільно з проектами Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» та «Підтримка виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини».

На форумі також були присутні судді Конституційного Суду України, Верховного Суду, представники Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Міністерства юстиції України, судді та практикуючі юристи, міжнародні експерти, а також представники та експерти Ради Європи.

Подібні заходи все більше привертають увагу громадськості, особливо на тлі судової реформи, яка постійно трансформується, що є ключовим у її проведенні. Чим більше людей буде цікавитися проблемними питаннями правників, тим більше зростатиме рівень довіри до процесу відправлення правосуддя, який є надскладним в умовах сьогодення,- відзначив Вячеслав Піковський.