flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося навчання з пожежної безпеки

20 листопада 2018, 17:05

Відбулося навчання з пожежної безпеки

Мужність складається не в тому, щоб перебороти небезпеку, а в тому, щоб зустрічати її з відкритими очима.

(Іоанн Пауль Ріхтер)

 

Сьогодні, 20 листопада 2018 року в Придніпровському районному суді м. Черкаси відбулося навчання з пожежної безпеки. Проведення практичного заняття для працівників суду стало можливим за ініціативи голови суду - Віктора Угорчука, керівника апарату – Лесі Дзюман та за сприяння в.о. начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, к.т.н, професора – Олександра Тищенка.

До суду завітали доцент кафедри пожежно-профілактичної роботи Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, к.т.н. – Владислав Дендаренко, доцент кафедри пожежної техніки та засобів цивільного захисту – Віктор Береза та   доцент кафедри пожежної техніки та засобів цивільного захисту населення Черкаського інституту пожежної безпеки - Микола Григорян.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся голова суду - Віктор Угорчук, який зауважив, що людина, її життя, здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю, тому працівникам необхідно володіти необхідним обсягом знань, вмінь та навичок, які гарантуватимуть безпеку та збережуть життя і здоров’я.

Владислав Дендаренко детально розповів про необхідні вимоги безпеки, яким повинно відповідати приміщення суду, першочергові дії працівників у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Про джерела виникнення пожежі, а також види первинних засобів пожежогасіння та особливості їх безпечного і ефективного застосування розповів Віктор Береза.

У ході навчання використовувалася презентація, проводилося обговорення  та демонстрація основних етапів застосування первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників).

Заступник голови суду - Владислав Шипович, відзначивши Подяками дійсних професіоналів, які проводили навчання, висловив захоплення цікавими та змістовними розповідями.

Керівник апарату суду – Леся Дзюман подякувала гостям за змістовний та емоційно-насичений захід, висловила сподівання на проведення практичного навчання.

Насамкінець заходу, працівники суду мали можливість отримати вичерпні відповіді на запитання.

Фото за посиланням