flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проводиться вивчення ефективності діяльності суду

12 грудня 2019, 16:47

ШАНОВНІ  ВІДВІДУВАЧІ!

           З метою вивчення рівня довіри громадськості до Придніпровського районного суду м. Черкаси в період з 12 грудня по 19 грудня 2019 року проводиться анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування.

           Пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні та висловити свою думку з питань ефективності діяльності Придніпровського районного суду м. Черкаси, заповнивши відповідну анкету, питання якої стосуються окремих аспектів роботи Придніпровського районного суду м. Черкаси.

          Так, опитування проводиться з метою отримання об’єктивної інформації щодо якості судових послуг, що надаються нашим судом. Зібрана інформація слугуватиме удосконаленню організації роботи суду.

           Ваша небайдужість та щирі відповіді допоможуть мати об’єктивну інформацію, на підставі якої будуть розроблятися  рекомендації для підвищення якості роботи судової установи з метою підвищення рівня довіри до правосуддя в Україні в цілому.

         Маєте можливість заповнити анкету, попередньо звернувшись до відповідальної особи в кімнаті прийому громадян Придніпровського районного суду м. Черкаси.

Ваша думка є дуже важливою для нас та  в подальшому слугуватиме для удосконалення організації діяльності суду.

 

Дякуємо за співпрацю!