flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено урочисту нараду з нагоди професійного свята

13 грудня 2019, 16:36

“Любов і робота – це наріжні камені нашої людяності.” (Зигмунд Фрейд)

Сьогодні, з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду, у Придніпровському районному суді м. Черкаси відбулася урочиста нарада.

Відкрив зібрання в.о. голови Придніпровського районного суду м. Черкаси – Віктор Угорчук, який звернувся зі святковою промовою до колективу суду та висловив вдячність за самовіддану працю, високий професіоналізм та відповідальність у щоденній нелегкій роботі.

Святкове зібрання продовжили врученням керівництвом судової установи заохочень працівникам апарату суду з нагоди професійного свята.

Так, в.о. голови Придніпровсього районного суду м. Черкаси Віктор Угорчук, за успішне та сумлінне виконання своїх службових обов’язків, бездоганну роботу в суді та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду вручив від свого імені Подяки – секретарям судового засідання Лілії Бузун, Світлані Шульзі, Людмилі Нарадько, завідувачу архівом Світлані Носенко та робітнику Олександру Іванову.

Подякою за підписом керівника апарату Придніпровсього районного суду м. Черкаси Лесі Дзюман відзначено – архіваріуса Тетяну Якубу.

Крім того, на урочистому зібрані було презентовано відеоролик участі суддів і працівників апарату у заходах 2018-2019.

З вітальними словами до колективу, звернувся колишній голова Придніпровського районного суду м. Черкаси, суддя у відставці Андрій Смоляр, який побажав терпіння та натхнення у нелегкій роботі.

Насамкінець урочистого зібрання, Віктор Угорчук побажав присутнім подальшого відстоювання незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті, міцного здоров'я і бравих сил.

 

 

Інформативно:

Професійне свято установлено відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2000 року № 1318/2000 та відзначається щорічно 15 грудня.

 Пресслужба суду