flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підводили підсумки роботи за 2019 рік спільно

31 січня 2020, 13:31

30 січня 2020 року у приміщенні Черкаського апеляційного суду відбулася спільна робоча нарада у фокусі розгляду якої були питання підсумків роботи місцевих судів протягом 2019 року та презентація перспективних планів роботи на 2020 рік, а також інші питання Порядку денного.
Зібрання відбулося за участі керівництва Черкаського апеляційного суду, Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області та місцевих судів регіону.

Придніпровський суд м. Черкаси представили в.о. голови суду – Віктор Угорчук та заступник керівника апарату – Лариса Вовк.
Розпочато нараду зі звернення до присутніх голови Черкаського апеляційного суду – Юрія Сіренка, який довів до відома присутніх мету зібрання та його порядок денний.
Начальник відділу планово – фінансової діяльності Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області – Наталія Гапоненко звітувала про стан матеріально-технічного забезпечення судових установ за звітний період та заплановані кошти для фінансування на 2020 рік. 
Наталія Гапоненко окремо зупинилася на питаннях оплати праці працівників судів в поточному році в порівнянні з 2019 роком та стану оплати послуг поштового зв’язку. 
Проблемні питання практичного застосування Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019 № 814 (зі змінами) висвітлила головний спеціаліст сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики – Анжеліка Борисенко.

Про організацію ефективної охорони громадського порядку і забезпечення громадської безпеки у судах Черкаської області інформував начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області – Анатолій Харенко.


Крім того, на нараді предметом обговорення стало не менш важливе питання - узагальнення результатів роботи Черкаського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги (надалі – Центр) та категорії осіб, яким надаються вказані послуги. Розгорнуту інформацію з вказаного приводу представив директор Центру - Станіслав Скіць. 

За повідомленням пресслужби суду