flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здобуття практичних умінь – є запорукою якісного засвоєння теоретичних знань

31 січня 2020, 13:27

Освіта – скарб, праця - ключ до нього (П. Буаст)

Протягом січня - лютого 2020 року у Придніпровському районному суді м. Черкаси свої теоретичні знання закріплюватимуть на практиці студенти Національного університету «Одеська національна юридична академія»: Ольга Линник (1 курс магістратури Факультету Прокуратури і слідства), Федір Костюкович (3 курс Факультету Адвокатури) та Анастасія Петрош (2 курс Факультету Адвокатури).


Практичне навчання включає в себе участь студентів у судових засіданнях під час розгляду різних категорій справ, вивчення особливостей діловодства суду, структури судової установи, загальної характеристики функціонування Автоматизованої системи документообігу суду «Д-3», опрацювання вимог до складання процесуальних документів та інше, що сприяє розвитку організаційних здібностей, засвоєнню отриманих теоретичних знань та умінь для застосування на практиці. 
Варто відзначити, що керівництво Придніпровського районного суду м. Черкаси незмінно дотримується позиції відкритості судової установи, яка в даному випадку, сприяє успішному становленню майбутніх колег-правників.

 

За повідомленням пресслужби суду