flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проханням про надання матеріальної допомоги на лікування

10 лютого 2020, 15:29

Шановні Колеги!
Колектив Богунського районного суду м. Житомира звертається до Вас з великим проханням про надання матеріальної допомоги на лікування нашого чудового співробітника – помічника судді Боровицької Тетяни Олександрівни. Тетяні лише 31 рік, має молоду родину та виховує маленького сина.
В 2020 році їй було діагностовано Меланома шкіри правого плеча, стан економного видалення, метастази в аксилярні лімфатичні вузли праворуч, кістки, pTxN1cM1c, ст. IV, кл. гр. ІІ. З цього часу було проведено ряд обстежень. Після чергового обстеження лікарями рекомендовано проходження курсу імунотерапії за кордоном.
Родина вже витратила значні кошти та не має можливості оплатити все лікування і буде дуже вдячна будь-якій допомозі. Вартість курсу лікування буде становити близько 150 000 $, що є не підйомною сумою для молодої родини.
Колектив нашого суду надає матеріальну допомогу, однак цих коштів недостатньо для лікування, через що звертаємося до Вас з проханням відгукнутися на нашу біду та не залишити дану проблему поза увагою.
Сподіваємося на Ваше розуміння, співчуття та милосердя.
Віримо, що завдяки нашим спільним зусиллям ми зможемо подолати це страшне випробування.

Реквізити для перерахунку коштів:
Отримувач: Левицкая Елена Александровна (рідна сестра)
Номер картки: 5168 7573 9365 5966
Банк: ПриватБанк
З великою вдячністю та надією на розуміння й підтримку,
від колективу Богунського районного суду м. Житомира

 

Пресслужба суду