flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Єдина судова інформаційно-комунікаційна система - інструмент спрощеного доступу до правосуддя

28 лютого 2020, 15:22

Сьогодні в приміщенні Черкаського апеляційного суду відбувся семінар на тему: «Впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи згідно концепції побудови ЄСІТС, затвердженої наказом ДСА України від 07.11.2019 № 1096».

До участі у зазначеному заході запрошувалися судді, керівники апаратів та працівники апаратів Черкаського апеляційного суду, Господарського суду Черкаської області, Черкаського окружного адміністративного суду, районних судів міста Черкаси.

Від Придніпровського районного суду м. Черкаси участь у навчанні брали провідний спеціаліст – Тетяна Цюра та прессекретар – Анна Бєляєва.

Модератором навчання виступив представник від Національної школи суддів України, керівник апарату Господарського суду Харківської області  - Олександр Поляков.

За допомогою змістовної презентації Power Point, він детально розповів присутнім про основні напрямки роботи ЄСІТС, специфіку функціонування її підсистем та модулів.

Олександр Поляков продемонстрував алгоритм подання заяви та додатків до неї до судової установи за допомогою створеного Електронного кабінету учасника процесу. На кожному етапі подання документа є можливість скористатися відповідною відеоінструкцією, зауважив модератор. Також модератор розповів про очікувані результати впровадження ЄСІТС та переваги її використання.

В ході семінару присутні мали можливість поставити питання доповідачу, на які  отримали вичерпні відповіді.

 

Пресслужба суду