flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 днів утримуватиметься під вартою підозрюваний у скоєнні смертельної ДТП з багатьма потерпілими, серед яких - неповнолітня дитина

22 квітня 2020, 10:33

Слідчим суддею Придніпровського районного суду м. Черкаси обрано підозрюваному у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди з багатьма потерпілими запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком 30 днів.

Так, 20 квітня 2020 року на розгляд слідчому судді надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно особи, яка підозрюється у скоєнні ДТП, що мала місце 18 квітня 2020 року біля села Леськи Черкаського району.

44-річний мешканець м. Черкаси, перебуваючи за кермом автомобіля «Москвич» у стані алкогольного сп’яніння, з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу дорожнього руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ - 21070.

Внаслідок жахливої ДТП постраждало 5 осіб, серед яких - дитина 15–річного віку. Водій ВАЗу від отриманих травм помер у лікарні.

Водієві іншої автівки повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті  286 Кримінально кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Слідчим суддею в судовому засіданні встановлено, що чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні інкримінованого йому злочину, а тому, на період проведення досудового розслідування, щодо нього доцільно обрати запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою строком на 30 днів, тобто до 17 травня 2020 року включно.

Зі змістом вступної та резолютивної частини судового рішення можливо ознайомитися, здійснивши пошук по № 711/2734/20 за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/

Повний текст судового рішення буде виготовлено та проголошено відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства України.

За повідомленням прес-служби суду