flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"ЧИМ ПОВНІШЕ ДЖЕРЕЛО ЗНАНЬ, ТИМ ГЛИБШЕ РІКА ЖИТТЯ" - Валентин Доміль

07 травня 2020, 20:11

Сьогодні, керівник апарату Леся Дзюман у форматі відео конференції взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів та викладачів закладів вищої освіти «Травневі правові читання», яку організували представники кафедри управління у сфері цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Участь у заході взяли загалом 228 учасників, це досвідчені науковці, юристи-практики та курсанти і студенти із 50 установ, організацій і закладів вищої освіти з Черкаської, Київської, Львівської, Сумської, Чернігівської, Запорізької, Одеської, Донецької, Полтавської, Івано-Франківської, Харківської, Дніпропетровської областей та м. Мінськ (Республіка Білорусь).

Матеріали I Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів та викладачів закладів вищої освіти викладено у збірнику, членом редакційної колегії якого є у тому числі і Леся Дзюман. Крім того, у даний збірник увійшли тези на тему: «Копія судового рішення: засвідчення та видача», автором якого є керівник апарату.

Варто зазначити, що започатковано конференцію з метою залучення науковців до конструктивної дискусії з актуальних питань, що безпосередньо стосуються стану сучасної правничої науки в Україні.

 «Питання, які були висловлені учасниками під час конференції були актуальними і цікавими. Більш того, приємним було те, що під час заходу панувала дружня та тепла атмосфера», - власне, зауважила Леся Дзюман.

Пресслужба суду