flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем державної служби

23 червня 2020, 10:57
Шановні колеги, друзі!
Щорічно, 23 червня в Україні відзначається День державної служби. Свято встановлено відповідно до Указу Президента України від 04.04.2003 № 291/2003 та співпадає з Днем державної служби Організації Об’єднаних Націй і не є вихідним днем.
Держава – є найкрупнішим роботодавцем в нашій країні!
Так, у нашому колективі працює 31 працівник, який займає посаду державної служби, тому ми також маємо чудову нагоду долучитися до цього чудового свята.
Саме держслужбовці забезпечують діяльність органів влади. Їх основна функція – це управління суспільними процесами та різними ресурсами, що належать державі, відповідальна реалізація законодавчих актів. Державні службовці у щоденній роботі демонструють справжню відданість справі та бажання служити людям!
Довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом, гнучко реагувати на виклики сучасного суспільства. Від ефективності інституту державної служби, персональної відповідальності кожного з вас залежить успішність держави в цілому.
Отже, з нагоди свята, бажаю вам здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, витримки у життєвих випробуваннях, подальшої плідної праці на відповідальній ниві служіння народу, нових звершень у роботі, а ще – заслуженої шани та вдячності від людей!
 
З повагою
В.о. голови Придніпровського
районного суду м. Черкаси                                                                                  Роман Демчик